Mezinárodní výstava CACIB - NORDCANIS Litoměřice

25.05.2013 11:30

S obavou jsme odjížděly na tuto výstavu ještě s Berryskou a Terezkou z skupiny Xaverov. Když jsme vyjížděly, provázel první kilometry silný déšť, poryvy větru a zima velmi neobvyklá pro květnové počasí. Litoměřice nás překvapily, neboť po dešti ani stopy a později toho dne vysvitnul i punťa.

Pro nás tahle výstava zůstane nezapomenuta ne kvůli výsledkům, ale o zážitku, který si sebou poneseme na své další cestě. Nejprve menší komplikace, počítačová technika si usmyslela, že jsem pes, což bylo velmi rychle za ochoty pořadatelů napraveno a tak jsme mohly nastoupit do třidy pracovní s dalšími třemi nám velmi dobře známými fenkami, specielně Rory. V kruhu nás hodně podpořil Mirek s Reyem, Terezka s Beryskou fotily. Výsledek byl pro nás obrovským překvapením. Paní Hana Kunfai se rozhodla dát Výbornou 1 a titul CAC právě nám. Radost, úleva, paráda. Ještě větší překvapení nás čekalo v kruhu o CACIB, kde jsme se potkaly s Cashu a nemožné se stalo skutečným, dle slov paní rozhodčí: "za krásné předvedení v pohybu i postoji, celkový dojem a ušlechtilost" udělila titul CACIB také nám. Neuvěřitelné.

Závěrečný kruh o BOB, byl pro nás tím památečním okamžikem a stal se naprostou srdcovou záležitostí. Byl to kruh rodinný. Jako vítěz mladých VOK nastoupil Max, náš bratranec, za psy Rey, náš bratr, já za feny a za veterány Dráček, náš děda. V takovémto kruhu už se nikdy neocitnu.

Výsledky v rodinného kruhu:

Max - Keep An Eye on Blue Sirius Nova - V1 CAJC, JBOB, JBIG Terezka Olíí Medřická

Rey - Atrey Forever Hero Diam Weim - V1 CAC, CACIB, BOB, BIG, BOD, BIS Miroslav Varga

Angie - Angie RoyalSplendour of Diam Weim - V1 CAC, CACIB

Drak- SIREVA Drake - best Veteran Simona Medřická

Fotografie budou doplněny dodatečně. Děkujeme za pochopení