RTG Kyčle, Ramena, Kolena, Lokte

22.06.2012 09:00

Jelikož moje panička je velmi starostlivá a chtěla se přesvědčit, že mě nezatěžuje všemi aktivitami, které spolu děláme (agility, lovecký výcvik, dlouhé výlety, atd.), tak mě objednala na rentgeny kloubů k panu doktorovi MVDr. Dufkovi. Pan doktor se mi líbil a myslím, že i na mojí paničku udělal velmi dobrý dojem. Byl to takový svérázný upřímný chlap, který se v ohařích vyzná. Na popis jsme snímky zasílaly klubovému poradci chovu, MVDr. Snášilovi. Doklad s popisem možno nalézt pod slovem výsledek.

Musel mě uspat, jinak to prý nejde a z toho, co mi panička vyprávěla, tak jsem ráda, že jsem to prospala.

Pan doktor byl velice ochotný, takže i když jsme si snímky od něj nenechaly popisovat, všechny je paničce ukázal a vysvětlil jí k tomu všechno, což nebylo tak těžké, jelikož se moje panička částečně vyzná v RTG snímcích lidí.

Jako první mi dělal RTG Kyčlí - výsledek : levá A/ pravá A (bez vady).

Jako druhé snímky mi dělal RTG Kolen - výsledek: levá 0/ pravá 0 (bez vady). Tento jsme na posudek panu doktorovi Snášilovi neposílaly, nebývá to běžný snímek.

Třetí byl RTG ramen - výsledek: levá nepostižen/ pravá nepostižen (bez vady).

Poslední se dělaly snímky loktů - výsledek: levá 0/ pravá 0.

Spokojenost nade vše, jsem fenka se zdravými klouby a nemám ani v nejmenším náznak dysplazie. Panička mi za odměnu koupila rugbyový míč, který mám hrozně v oblibě. Hádejte co? Samozřejmě píská :)